GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

22-åringar släppta – inte misstänkta för attentat mot polisen

ROSENGÅRD – Misstankarna mot de här två personerna är helt avskrivna men utredningen fortsätter, säger kammaråklagare Magnus Pettersson.
Malmö • Publicerad 19 januari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021
Polisens bomb- och kriminaltekniker på platsen sedan ett föremål har exploderat på gården vid polisstationen i Rosengård i Malmö. 
Foto: Johan Nilsson/TT
Polisens bomb- och kriminaltekniker på platsen sedan ett föremål har exploderat på gården vid polisstationen i Rosengård i Malmö. Foto: Johan Nilsson/TT

– Misstankarna mot de här två personerna är helt avskrivna men utredningen fortsätter, säger kammaråklagare Magnus Pettersson som också är förundersökningsledare i fallet.

[contentcards url="http://www.skd.se/2018/01/19/anhallna-for-sprangning-i-rosengard-pa-fri-fot/" one_line="true"]

Det var i onsdags strax efter klockan 21 som larmet kom om en sprängning vid polishuset i Rosengård. Redan en timme efter attentatet greps två 22-åriga män misstänkta för allmänfarlig ödeläggelse. Senare under kvällen anhölls de.

Vad gör att misstankarna mot 22-åringarna avskrivs?

Finns det någon annan misstänkt gärningsman?

Hardet konstaterat vad för explosivt material som använts?

Pernilla Nielsen NegrénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.