Fotboll och fulspel, av Marie Oskarsson och Helena Bergendahl.

Boktips

Fotboll och fulspel
Marie Oskarsson
Helena Bergendahl
Bonnier Carlsen

I serien Lätt att läsa, kommer här en fotbollsbok, där många barn säkerligen kan känna igen sig. För det är inte alltid roligt att spela fotboll, inte om folk skriker på en och säger att man är kass. Edvin älskar fotboll men han blir lite för kaxig och på dåligt humör när Julia överraskar med att vara riktigt snabb på plan. Inte ens Edvin hinner med! Han ger igen, genom att vara taskig mot Jacks lillebror Max, som också vill spela fotboll. Eftersom Max är yngre, är det lättare att dribbla bort honom! Boken tar upp ett viktigt ämne och passar barn som behöver träna på sin läsning!

Dagens fråga

Ska du gå i ett luciatåg?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar