Märta och storhästen, av Erika Eklund Wilson.

Boktips

Märta och storhästen
Erika Eklund Wilson
Bonnier Carlsen

Hur mycket man än älskar hästar, kan det bli jobbigt i stallet! Märta har varit sjuk några dagar, och när hon kommer tillbaka till stallet är inget som vanligt. Maja har fått ta hand om Stella i privatstallet! Så orättvist och varför väntade inte Maja tills Märta var frisk och kunde följa med? Nu känner hon sig utanför. Men då får hon sin bästa dag på länge, när Paula kommer ridande på storhästen Månstråle. För idag låter Paula Märta rida! Och det är ingen vanlig liten ponny utan en riktig häst! Boken ingår i serien Lätt att läsa.

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

  • JA (61%, 244 Röster)
  • NEJ (39%, 157 Röster)

Antal röster: 401

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×