Varför måste pappa äta bajs? av Thomas Dunér och Hedvig Wallin.

Boktips

Varför måste pappa äta bajs?
Thomas Dunér
Hedvig Wallin
Idus förlag

Livet är verkligen inte rättvist! Charles måste snart sluta med napp och det vill han egentligen inte. Hans pappa behöver ju inte sluta med sitt snus. När Charles säger att han också tänker snusa när han blir stor säger bara pappa ”absolut inte, det är bara skit, det är bara bajs”. Ändå är det så viktigt att alltid ha snusdosan med. Pappa blir jättestressad om han inte hittar sitt snus och ibland måste de åka till macken fast det är mörkt, bara för att snuset är slut. Boken vänder sig till barn i förskoleåldern och är skriven med mycket humor och värme och med ett viktigt budskap.

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×