GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Parti satsar på lokalavdelning

Osby Landsbygspartiet oberoende startar lokalavdelning i Osby och ställer upp i kommunvalet i september i år.
Osby • Publicerad 30 januari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Men även Älmhult, Ljungby och Markaryd får lokalavdelningar. Detta sker formellt vid ett informationsmöte den 11 februari på Juddhultsgården, mellan Traryd och Delary.

Landbygspartiet oberoende, LPo, har tidigare ställt upp i riksdagsvalet och har lokalavdelningar i ett 30-tal kommuner i Sverige. Hittills har de fått mandat i nio kommuner.

– Om bara hälften av dessa väljare kunde rösta på ett parti, som företräder just landsbygden och småorterna, skulle det partiet vara lika stort som KD och MP tillsammans idag, skriver partiledaren Erika Sörengård, i ett pressmeddelande.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.