Ekbackeskolans svetsutbildning prisades

OSBY 2017 års IW-utbildare är – Ekbackeskolans svetsutbildning.
Skolan prisades i samband med det årliga svetslärarmötet i Stockholm.

IW står för International Welder (internationell svetsare) och bäst på att utbilda svetsare anses alltså Ekbackeskolan vara.
– Väldigt kul. Vi är väldigt stolta över det här. Kul att arbetet och engagemanget uppmärksammas, säger Jörgen Persson, utbildningsansvarig.
Skolan hyllas för att den ”med värme och glädje ger varje elev, oavsett förutsättning, den bästa möjliga utbildningen”.

FAKTA

Ekbackeskolan – årets IW-utbildare. Motivering:
”Genom stort engagemang från skolledning och lärare håller Ekbackeskolan kvaliteten på topp. Med välutbildade, trevliga lärare i fullutrustade lokaler och tillgång till även avancerade material får eleverna de ultimata förutsättningarna. De många IW-diplomen som utfärdats, upp till högsta nivå, vittnar om ett systematiskt arbete som ger tydliga resultat. Engagemanget från skolan sträcker sig långt utanför vardagen genom att lärare får bidra med sin kompetens via Svetskommissionens arbetsgrupp för utbildning, och som domare vid nationella och internationella svetstävlingar – där skolans elever gör fina resultat.
Men det är inte bara dessa prestationer som gör Ekbackeskolan till vinnare i årets IW-skola 2017 utan för att de med värme och glädje ger varje elev, oavsett förutsättning, den bästa möjliga utbildningen.”

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Brukar du läsa böcker eller lyssna på ljudböcker?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×