Annons

Lönsboda föll i tillknäppt match

Sport • Publicerad 4 februari 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Matchen i Kungsgårdshallen var ingen fröjd för ögat. Spelet var riktigt tillknäppt och föregicks för det mesta i mittzonen.

Den första perioden blev mållös och det var också denna som Lönsbodatränaren var mest nöjd med.

Annons

– Tyckte vi hade bra koll och med lite flyt kunde vi fått in ett par-tre bollar.

Hemmalaget tog ledningen i den andra perioden men Lukas Björkheim kvitterade. Engelholm gjorde ytterligare ett mål och ledde med 2-1 inför den tredje perioden.

Sex minuter in på denna fick Lönsboda chansen att spela med en man mer efter en hemmautvisning.

– Då sjabblade vi med bollen vilket gjorde att de kunde göra 3-1. Kändes som att matchen avgjordes där, menar Timmy Nilsson.

André Svensson kunde visserligen reducera till 2–3 men två snabba mål säkrade hemmasegern definitivt. I slutsekunder gjorde Svensson ytterligare ett Lönsbodamål vilket var hans 20:e för den här säsongen.

– Vi hade några unga spelare med oss den här gången. Jag vill ge ett lite extra plus till 16-årige William Enkvist som svarade för en bra match, berömmer Nilsson.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons