Tv-kändisen Leif GW Persson kommer till årets upplaga av Europaforum. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix/Arkiv

Leif GW Persson till Europaforum

hässleholm Årets Europaforum hålls den 27-30 augusti och en av de mera publikfriande gästerna blir Leif GW Persson, känd bland annat från tv-serien Veckans brott.

Årets tema på Europaforum i Hässleholm är ”Pengarna, Makten och Människan”.
Bland föredragen finns bland annat försvarssamabetet Pesco, europeiska utmaningar och samarbeten inom Brott och straff, Brexit och Entreprenörskap.
Ett av seminarierna under Europaforumet handlar om Europeiska samarbeten inom Brott och straff. Seminariet kommer att handla om utvecklingen av europeiska samarbeten inom brott och straff.
EU utvecklar ett europeiskt åklagarämbete som Sverige inte planerar att vara en del av och en cyberbrottsavdelning som idag är aktiv. Det polisiära samarbetet genom den europeiska polisbyrån Europol är Danmark inte längre en fullständig del av efter en folkomröstning.
Kriminologen och författaren Leif GW Persson medverkar i seminariet som avslutar tisdagen den 28 augusti på Europaforum 2018. Övriga deltagare i panelen, övriga seminarieämnen och dess talare under Europaforums fyra dagar kommer kontinuerligt att läggas upp på Europaforums webb och Facebook.

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×