Olle Liss succé fortsatte mot blekt Redhawks

MALMÖ Malmö Redhawks fastnade aldrig för Olle Liss storspel i Pantern. Det gjorde Rögle. I Skånderbyt tackade Liss för det förtroendet genom att göra ett mål och två assists när Rögle körde över rödhökarna med 5-2.
Sport • Publicerad 5 februari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Tre matcher för Rögle. Sju poäng varav tre mål.

Men Liss ville hellre prata om laget än om sig själv efter segern:

Fick du någonsin någon förfrågan från Redhawks?

Var det då extra skönt att hänga dit ett mål mot dem här i dag?

Sedan sköt han ett chansskott från sargen som tog i huvudet på Jonas Gunnarsson i Redhawkskassen och trillade in i mål. . .0-2.

Men i den tredje perioden var det dags igen. Olle Liss spelade fram Bryan Lerg till 3-1 för Rögle och Malmö började se ut som ett slaget lag.

Till sist fick Malmö reducera till 2-5 på straff genom Johan Olofsson med knappa två minuter kvar, ett tröstmål.

bild 1/2
Mer Röglejubel efter ett av fem mål av gästerna i Malmö arena. Foto: TT
Olle Liss (i mitten) jublade efter Rögles seger i säsongens sista Skånederby mot Malmö Redhawks. Foto: TT