Annons

45 fick gå på Läreda Mekan

Hässleholm Företaget VA Components i Hässleholm, tidigare Läreda Mekan, varslade i december förra året fem tjänstemän och 40 kollektivanställda av företagets totalt 89 anställda.
Hässleholm • Publicerad 7 februari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Företaget VA Components i Hässleholm, tidigare Läreda Mekan, varslade i december förra året fem tjänstemän och 40 kollektivanställda av företagets totalt 89 anställda.

VA Automotive har gått vidare med det tidigare lagda varslet på VA Components. Det tidigare kommunicerade varslet om 40 kollektivanställda samt 5 tjänstemän har nu effektuerats, meddelar företaget i ett pressmeddelande på sin hemsida.

När VA Components varslade fanns det totalt 89 personer anställda (75 kollektiva och 14 tjänstemän), efter de nu genomförda förhandlingarna kommer det finnas 43 kollektivanställda och 9 tjänstemän kvar efter den 31/7.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons