Spänningen var stor när Wilmer Holtz och Siri Caruso från klass 5 på Thorén Framtid tävlade om en plats i de tv-sända tävlingarna. i Vi i femman.. Foto: Stefan Sandström

Ingen tv-tävling för Thorén Framtid

Hässleholm Thorén Framtid i Hässleholm föll på mållinjen i torsdagens Vi i femman-tävling där en plats i tv-tävlingen i Malmö stod på spel.

Det blev ingen tv-tävling i Vi i femman för femteklassarna på Thorén framtid i Hässlehom.
Av de 25 klasser runt om i Sverige som under torsdagskvällen tävlade om en plats i de tv-sända tävlingarna i Malmö gick endast fyra vidare. Thorén framtid hamnade dock på en hedrande femte plats.

De som gick vidare var Vilans skola i Nacka, Engelska skolan i Sundsvall, Montessori friskola i Karlskrona och Almtundaskolan i Uppsala.
Eleverna med Siri Caruso och Wilmer Holtz i spetsen var, trots att de missade tv:s strålkastarljus, glada.

De kunde ju känna sig som riktiga vinnare på hemmaplan eftersom de stod som lokala segrare och därmed kunde spegla sig i den guldpokal de fick tidigare i veckan. Det var nämligen då de vann den lokala finalen mot Rebbelberga skola i Ängelholm med 35-14.
Torsdagens tävling bestod av en rad olika moment och de tävlande konstaterade, efter att resultatet avslöjats, att de fick en dålig start.
Nu får kommunens fyror ladda upp inför nästa säsong.

Dagens fråga

Är det rätt av S att utesluta Omar Al-Ganas ur partiet?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×