Annons

Man skjuten på Elineberg

Helsingborg Strax innan klockan 22.00 på måndagskvällen påträffades en skottskadad man i 20-årsåldern vid Domaregatan på Elineberg i Helsingborg.
Publicerad 12 februari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var efter att flera boende larmat polisen om att de hade hört flera höga "smällar" i området som polisen anlände till platsen.

Den skjutne mannen fördes omgående med ambulans till sjukhus. Han ska ha varit vid medvetande vid tidpunkten, men trots det var mannens skadeläge fortfarande oklart vid 23.00-tiden.

Annons

- Han är skjuten men patrullen har kunnat prata med honom, men en skottskada är en mycket allvarlig skada, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

Brottsplatsen är avspärrad och polisen genomförde under kvällen en teknisk undersökning av området samtidigt som man hörde vittnen till händelsen.

- Två vittnen är hämtade till förhör som vi tror har varit på platsen vid tidpunkten för brottet. Vi har även vissa uppgifter om gärningsmännen, säger Calle Persson.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons