GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drograttfull körde på hästtransport

Publicerad 23 februari 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var vid halv åttatiden på torsdagsmorgonen som en patrull uppmärksammade en vinglig bilist på Kyrkogatan i Svedala.

Bilisten vägrade stanna, trots uppmaning. Patrullen fick istället följa efter bilen mot Malmö. Under färden uppmärksammade polisen att bilisten använde ett blårött ljus. Andra trafikanter höll undan då de uppfattade att det var ett utryckningsfordon.

Polisjakten tog slut i en cirkulationsplats på väg 101 vid Skånemejerier. Orsaken var att bilisten kört in i en hästtransport.

Hästen fick föras till djursjukhus och ska enligt polisen ha klarat sig med sårskador.

Lena BreitnerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.