GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lägenhetsbrand på Vallgatan

Hässleholm Strax före klockan larmades räddningstjänsten till en lägenhetsbrand på Vallgatan i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 23 februari 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Enligt Lars Wannong på räddningstjänsten i Hässleholm rör det sig om en mindre lägenhetsbrand. Larmet kom in till SOS Alarm 12.54.

– Branden är under kontroll nu, säger han till Norra Skåne vid tio över ett-tiden.

Det är en hantverkare som arbetar i huset som slog larm om branden.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.