Magnus Granqvist från Glimåkra var med i Nyhetsmorgon i TV 4, där han skrapade fram 100 000 kronor på triss. FOTO: SVENSKA SPEL

Magnus från Glimåkra skrapade fram 100 000 kronor i Nyhetsmorgon

GLIMÅKRA Magnus Granqvist från Glimåkra skrapade fram tre tv-rutor på sin Trisslott i december. Och på fredagsmorgonen vann han 100 000 kronor i TV4:s Nyhetsmorgon.

60-årige Magnus Granqvist får varje månad fyra Trisslotter hem i brevlådan, men han har inte vunnit några större summor – förrän nu. I december skrapade han fram tre tv-rutor, vilket innebär att man får vara med i TV4 med möjligheten att vinna mellan 100 000 och 5 000 000 kronor.
– Jag sa till min fru att här är tre tv-apparater. ”Nej, du skojar”, sa hon då, men jag visade att det stämde, säger Magnus i ett pressmeddelande från Svenska Spel.
Till Svenska Spel säger hans fru Mona-Lill att Magnus har behållit fötterna på jorden sedan i december, trots att han var garanterad en vinst på minst 100 000.
– Magnus har båda fötterna på jorden, i myllan på riktigt. han är väldigt lugn, det är snarare jag som svävar, säger Mona-Lill, som följde med Magnus till Stockholm och Nyhetsmorgon.
I studion berättade Magnus bland annat om sitt stora frimärksintresse Han har samlat så länge han kan komma ihåg och har en fin samling med svenska stämplade frimärken, men han har börjat sälja av sin samling.
Och några nya frimärken kommer han inte att lägga pengar på nu när han har fått ett rejält tillskott i kassan. Magnus och Mona-Lill gillar nämligen att resa och då kommer pengarna väl till pass.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Tror du dina paket kommer fram i tid till jul?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar