MelloIntervjuer

Renaida mot Olivia

- Det blir tufft, säger Renaida om Olivia.
- Jag tycker så mycket om henne, säger Olivia om Renaida.

Vad betyder det för dig att få en andra chans?

Renaida:
– Så mycket! Jag är så glad och lycklig över att få göra det igen, det är guld värt. Att få gå upp på scenen och uppträda och visa sitt allt igen.

Renaida om Olivia
– Jag tycker det är ett bra bidrag. Jag gillar rytmen och dansarna tycker jag är ascoola, parkourdansare i neonkläder. Jag tänkte faktiskt också på neonkläder först. Och hon är en ung tjej, det är ju coolt. Vi är lite lika, vi har en modern låt båda två, dansare, en färg och hon har väldigt gullig utstrålning, så det blir tufft!

Vad betyder det för dig att få en andra chans?

Olivia:
– Det är superkul, det känns magiskt, jag hade nog inte ens vågat tänka på att gå vidare helt ärligt. Att bara bli framröstad av svenska folket, att så många röstat på mig, det känns fantastiskt. Det är mycket bra låtar. jag ser själv fram emot att se den här showen. så det är tufft, men det är superkul att få vara med.

Olivia om Renaida:
– Jag tycker om henne väldigt mycket, det är tråkigt att möta just henne. Hon är så himla söt och trevlig och det är så himla tråkigt att en av oss inte går vidare.