Annons

Osby vann mot fjolårskollega

FOTBOLL IFK Osby vann även sin andra träningsmatch då de besegrade förra årets seriekollega Hjärsås/Värestorp i Glimåkra med 2–0 efter 1–0 i paus.
Sport • Publicerad 8 mars 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

IFK Osby vann även sin andra träningsmatch då de besegrade förra årets seriekollega Hjärsås/Värestorp i Glimåkra med 2–0 efter 1–0 i paus. Det kraftiga snöfallet gjorde dock att domaren blåste av matchen en kvart före slutet.

– Då gick det inte att se linjerna plus att skaderisken blev för stor, säger Joakim Hansson som tränar Osby tillsammans med Mattias Nilsson.

Annons

Hampus Roslund gjorde 1–0 i den 13:e minuten efter förarbete av Albin Ekström. Fem minuter in på den andra halvleken kom även 2–0 genom Vilgot Clauss som vände bort en spelare och placerade in bollen i mål.

– Jag är spelmässigt nöjd med den första halvleken då vi hade ett högre bolltempo än våra motståndare. Den andra halvleken kan vi glömma då det på grund av snön inte gick att spela fotboll, säger Hansson vars Osby spelar sin nästa träningsmatch i morgon hemma mot Markaryd.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons