Stal möbler och satte dit nya

KILLEBERG

En polisanmälan har gjorts om ett märkligt inbrott i ett fritidshus i Killeberg. Brottstiden är oklar men inträffade någon gång mellan den 15 januari och 28 februari. För cirka en månad sedan gjordes ett inbrott i fritidshuset. Målsäganden såg att en dörr till huset var öppen och möbler saknades; spegel, porslin, väggklocka, soffa, stolar och en byrå.
Det märkliga var att en tid efteråt stod det nya möbler i samma fritidshus, ett flertal soffor och stolar. Men de försvann senare också från huset. Någon har använt målsägandens fritidshus till förvaringsutrymme. Därför avser anmälan både stöld och egenmäktigt förfarande.

Senaste nytt omOsby

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du sex mer än en gång i veckan?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar