Johan T Karlsson, mer känd som Familjen, kommer till Hässleholms stadsfest i sommar. Foto: Christine Olsson/TT/Arkiv

Familjen till Hässleholms stadsfest

Kultur och nöje Nu är hässleholmssonen Johan T Karlsson, mer känd som Familjen, tillbaka med en ny spelning.

It began in Hässleholm, och fortsatte till Fårö och Stockholm, där Familjen färdigställde sitt fjärde album ”Kom”. Den Grammisbelönade artisten och producenten bakom elektroniska finkalibrerade dansgolvspärlor som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag”, gör nu comeback under 2018.

”Vi är glada att kunna erbjuda en exklusiv spelning med Familjen på Hässleholms stadsfest i augusti”, uppger Hässleholms stadsfest på Facebook.

Det var i början av 2017 som Johan T Karlsson tog  beslutet att aldrig mer framföra sin signaturlåt It began in Hässleholm efter att Sverigedemokraterna fick större inflytande i kommunen. Men att nya plattan släpps under valåret 2018 var inget planerat.

– Nej, det spelar ingen roll faktiskt. Det råkar bara vara så att det är valår. Jag blev färdig nu. Ganska många av texterna handlar om politik av olika anledningar och då råkar det komma detta året. Det kanske bara är bra. Hoppas att det fyller ett syfte och tjänar den goda sidan så att säga, säger Johan T Karlsson tidigare till tidningen.

Läs mer: