Spökhistorier för och av orädda barn.

Boktips

Spökhistorier för och av orädda barn
Smartypants

Smartypants är bokförlaget som satsar på att publicera barns egna berättelser. De har tidigare gett ut Raptomten. Denna spännande bok vänder sig till åldersgruppen sex till nio år. Yena har skrivit sagan Mannen i skogen, för barn som gillar lite läskiga spökhistorier. Natten och ödehuset, av Nedim, handlar om tio kompisar som kollar på film när någon plötsligt ringer från ödehuset. I Noras berättelse, Skenet i natten handlar det om ett starkt sken som väcker alla lägerdeltagare om natten. Den läskiga cirkusen, av Lilly handlar om Clara och Sara, som råkar bli inlåsta i spökhuset. Isflickan, av Ilayda, är en rysare om mystiska ljud som hörs över isen. Den mystiska halloween-natten, av Loah, handlar om kompisarna Adam och David som inte kan låta bli att gå in i ett skumt hus. Sista berättelsen är skriven av Estrid och heter Spökflickan. Berättelserna är lagom långa och illustrerade med bilder.

Dagens fråga

Åt du semla under fettisdagen?

Loading ... Loading ...