R. Lee Ermey har avlidit i en ålder av 74 år. Foto: Randy Davey/The Jacksonville Daily News via AP/TT

”Full metal jacket”-stjärna död

Dödsfall Den kände Hollywood-skådespelaren R Lee Ermey har avlidit, uppger Aftonbladet.

Skådespelaren avled i sviterna av en lunginflammation, skriver tidningen.

Beskedet kommer från skådespelarens manager Bill Rogin via Ermeys eget twitterkonto:

”Det är med djup sorg som jag tyvärr måste meddela er alla att R. Lee Ermey, ”The gunny”, gått bort nu på morgonen på grund av komplikationer efter en lunginflammation. Han är djupt saknad av oss alla”.

R. Lee Ermey är känd för sin roll som sergeant Hartman i ”Full metal jacket”, en prestation som han Golden Globe-nominerades för. Men han gjorde även en stor mängd röstroller i tecknade filmer och tv-serier som Simpsons, Family Guy och Toy Story 3.

R. Lee Ermey blev 74 år.