Kristianstad och Sturup i botten

Skåne Malmö Sturup Airport var mest drabbad av flygförseningar under påskhelgen. Kristianstad Airport hamnade på femte plats i landets bottenliga.

Det visar färska siffror som Airhelp tagit fram om vilka svenska flygplatser som var mest och minst punktliga under påskhelgen. Flygplatser som inte hade några störningar alls var Linköping, Lycksele, Örnsköldsvik, Sundsvall, Vilhelmina och Växjö. 42 procent av flygen på Malmö airport var försenade. Det var flest i landet följd av flygplatserna i Östersund (38), Norrköping (33), Bromma (32), Örebro, Skavsta och Kristianstad (25), Ronneby (24) Arlanda (21) och Landvetter (20). Enligt EU-lagen har varje enskild resenär rätt till 6 200 kronor i kompensation för försening.

Dagens fråga

Ska du gå i ett luciatåg?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar