Foto: Hans Bryngelson
Robin Stjernberg och Joel Strömgren rockade loss med eleverna från T4 grundsärskola. Sång och musik väckte glädje och skratt hos eleverna. Foto: Hans Bryngelson

Robin spred glädje hos eleverna

Hässleholm Schlagerfestivalvinnaren, låtskrivaren och hässleholmaren Robin Stjernberg besökte T4 särskola och Norrängsskolan under måndagen.

Besöket var en del i ett musikprojekt som musikläraren Niklas Paulström lyckats ordna genom att få bidrag från Skapande skola.
Under måndagen hölls tre olika workshops för eleverna. Dels med Robin Stjernberg, dels med Musikverksamheten på Furuboda samt kulturskolan i Hässleholm. Allt utmynnade i en konsert dit alla elever från Norrängsskolan och T4 Montessori var inbjudna.
I aulan höll Furuboda workshop där elever bland annat fick pröva olika instrument och sjunga.
I en annan sal fanns just Robin Stjernberg med gitarristen Joel Strömgren. Robin sjöng flera av sina välkända låtar, bland annat låten ”You” som vann den svenska uttagningen till Eurovision Song Contest 2013.
Eleverna i salen dansade och gungade med i musiken, och några ville också vara med och ackompanjera.
– Musiken är viktig för våra elever, menar Niklas Paulström som tyckte det var extra roligt att ha Robin på plats, som gick i T4-skolan i sin ungdom.

Dagens fråga

Ska du gå i ett luciatåg?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar