GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Elfel orsakar problem i tågtrafiken

Trafik Det är problem med tågtrafiken i södra Sverige efter ett elfel på sträckan mellan Tjörnarp och Sösdala.
Publicerad 1 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Ny prognos för när tågtrafiken beräknas åter gå som normalt är satt till klockan 08:00.

Elfelet leder till förseningar och delinställda tågavgångar i södra Sverige.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.