Göinge bil fick oväntat besök

Hässleholm På valborgsmässoafton misstänks en okänd man ha gjort olaga intrång hos Göinge bil.
Hässleholm • Publicerad 3 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

På valborgsmässoafton misstänks en okänd man ha gjort olaga intrång hos Göinge bil. Han kom först in till bilfirman för att fråga efter en viss typ av däck, men fick då beskedet att sådana inte fanns. Personalen trodde att mannen därefter lämnat butiken, men hittade honom senare i ett förråd. Mannen ska dock inte ha betett sig vare sig våldsamt eller hotfullt, utan gått därifrån när personalen bad honom.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.