Gräsbrand i Vedema

Hässleholm En mindre gräsbrand i Vedema upptäcktes strax före klockan 14.
Hässleholm • Publicerad 4 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid 13.45 fick SOS Alarm larm om en gräsbrand i Vedema. När räddningstjänsten kom till platsen visade det sig vara en mindre glödbrand, förmodligen efter några som grillat på platsen.

- Det var väl inga konstigheter med det, men det är på sin plats att mana till försiktighet. Nu när det vankas en torr och fin helg så är det många som ger sig ut i skogen, men det gäller att vara försiktig för man har ett ansvar att släcka det man tänder, säger Lars Wannong på räddningstjänsten.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.