Hakon Jansen, MP

Hässleholm 1.
Hässleholm • Publicerad 5 maj 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Hakon Jansen, MP
Hakon Jansen, MP

1. Valstugan är väldigt viktig då den låter medborgaren få ställa frågor och förslag direkt till politiker. Vi kommer så klart även att jobba utanför centrum så att vi blir tillgängliga för så många som möjligt.

2. Målet är mera än förra valet, men samtidigt inte försumma andra platser.

3. Jag kommer att finnas där rätt mycket då jag jobbar mycket obekväma tider så jag har tid att vara på valstugan dagtid. Hur mycket beror på mitt jobb schema under valet.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.