GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt sexbrott nedlagt

Finja/Hässleholm Förra onsdagen inträffade ett misstänkt sexualbrott mot en kvinna i närheten av idrottsplatsen i Finja.
Hässleholm • Publicerad 7 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Larmet om händelsen kom runt 15.30 och samma eftermiddag greps och anhölls en misstänkt gärningsman. Initialt utreddes händelsen som våldtäkt.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.