Butikstjuv vill slippa fängelse

Hässleholm Den 22-åring som dömdes till tre månaders fängelse för att tillsammans med en annan man ha brutit sig in i en skobutik på Östergatan i början av mars, överklagar nu sin dom till hovrätten och vill frias helt från brott.
Hässleholm • Publicerad 8 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Den 22-åring som dömdes till tre månaders fängelse för att tillsammans med en annan man ha brutit sig in i en skobutik på Östergatan i början av mars, överklagar nu sin dom till hovrätten och vill frias helt från brott. Han menar att han endast var på besök i Hässleholm när han greps av polis och att han inte hade något med inbrottet att göra.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.