Kvinna kränkt på Snapchat

Hässleholm Bilder och meddelanden med kränkande innehåll ska en kvinna i 35-årsåldern fått skickade till sig via meddelandeappen Snapchat mellan onsdag i förra veckan och måndag.
Hässleholm • Publicerad 8 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Bilder och meddelanden med kränkande innehåll ska en kvinna i 35-årsåldern fått skickade till sig via meddelandeappen Snapchat mellan onsdag i förra veckan och måndag. Det är dock oklart vem som skickat meddelandena till kvinnan, men saken har polisanmälts som ofredande.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.