Stor vattenläcka i Sibbhult

Östra Göinge Under gårdagen uppstod en stor vattenläcka på en matarledning till vattentornet i Sibbhult.
Östra Göinge • Publicerad 8 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Under gårdagen uppstod en stor vattenläcka på en matarledning till vattentornet i Sibbhult. Läckan är nu lokaliserad och reparationsarbete pågår. På grund av läckan är det därför mycket låga nivåer i vattentornet. Allt detta skriver Östra Göinge kommun på sin Facebooksida under tisdagen strax efter klockan ett. SBVT (Skåne Blekinge Vattentjänst AB) uppmanar alla abonnenter i Sibbhult att vara sparsamma med vattnet. Förutom den låga vattennivån kan även missfärgningar och störningar i vattenleveransen förekomma.

johnor
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.