Tjuvar avbröts under inbrott

Västra Torup Under natten mot måndag bröt sig tjuvar in i ett förråd vid ett fritidshus i Västra Torup.
Hässleholm • Publicerad 8 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Under natten mot måndag bröt sig tjuvar in i ett förråd vid ett fritidshus i Västra Torup. De tog sig in genom att klippa upp hänglåset och började sedan bära ut ett flertal saker från förrådet. Men något tycks ha skrämt dem på flykten, för tjuvarna lämnade platsen utan att få med sig stöldgodset. Polisen har inga misstänkta i nuläget, men viss teknisk bevisning ska finnas. Bland annat har man med hjälp av den kunnat ringa in tidpunkten då brottet ägde rum, vilket var mellan klockan 03 och 03.30.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.