GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bebis påkörd – allvarligt skadad

Skåne/Kristianstad En mamma och ett barn blev vid 11.30-tiden påkörda på Prästallén i Kristianstad.
Publicerad 9 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, och barnet fördes omgående till sjukhus.

Barnet, som är under ett år gammalt, ska ha blivit allvarligt skadat. Mammans skador beskrivs av polisen som lindriga.

Övriga omständigheter är i nuläget oklara.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.