GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilbrand i Vinslöv

Hässleholm Polis och räddningstjänst larmades till Industrigatan då en bil började brinna under natten till onsdagen.
Hässleholm • Publicerad 9 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Polis och räddningstjänst åkte direkt till platsen för närmare kontroll. Bilen blir helt utbränd och sotskador förekommer på en fasad i närheten. En anmälan upprättas om mordbrand då spridningsrisk fanns till en fasad intill. Inga personskador rapporteras och ingen gärningsperson har gripits.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.