GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Död människa hittad i brinnande bil

Kristianstad Vid femtiden på onsdagen hittades en död människa i en brinnande bil utanför Maglehem.
Publicerad 9 maj 2018 • Uppdaterad 29 november 2021

17.04 inkom ett larm till SOS om en brinnande bil på en mindre väg i ett skogsparti, utanför Maglehem i Kristianstads kommun.

I samband med släckningsarbetet, anträffas en människokropp i bilen.

[contentcards url="http://www.skd.se/2018/05/10/just-nu-branda-kroppen-inte-bilen-inte-mord/" one_line="true"]

Bilen är tagen i beslag och ärendet utreds som ett misstänkt mord.

Personen är inte identifierad.

– Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på Skånepolisen.

18.30 var kriminalteknikerna klara med sitt arbete på platsen och avspärrningen hävdes.

På torsdagsmorgonen uppger polisen att identiteten på den avlidne personen inte är fastställd, dock har polisen en idé om vem det kan röra sig om. En rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras på kroppen innan vidare uppgifter kan fastställas om händelsen.

3 bilder
En utbränd bil transporteras bort efter att en död person hittats i en brinnande bil vid en mindre väg utanför Maglehem i Kristianstads kommun.
En utbränd bil transporteras bort efter att en död person hittats i en brinnande bil vid en mindre väg utanför Maglehem i Kristianstads kommun.
Johanna StenbergSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.