GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pingisbord slogs sönder

Vinslöv På torsdagskvällen utbröt någon form av bråk på ett boende i Vinslöv.
Hässleholm • Publicerad 11 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

På torsdagskvällen utbröt någon form av bråk på ett boende i Vinslöv. Bland annat ska ett pingisbord och en grill slagits sönder i vad som polisanmälts som skadegörelse.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.