GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Drograttfull körde in i bil

Hässleholm En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika brott efter att han åkt fast för rattfylleri på Röingegatan natten mot söndag.
Hässleholm • Publicerad 14 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika brott efter att han åkt fast för rattfylleri på Röingegatan natten mot söndag. Enligt polisen ska han medvetet ha kört in i ett annat fordon i samband med att han stoppades för kontroll. När polisen väl kunde kontrollera honom uppträdde han drogpåverkat och det visade sig att han hade ett flertal vapen, knivar och tårgassprej, i bilen. Dessutom saknade han giltigt körkort. Efter söndagsnattens bilfärd misstänks han nu för ett flertal olika brott, däribland försök till misshandel, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, narkotikabrott, olovlig körning, vapenbrott samt brott mot knivlagen.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.