Drograttfull körde in i bil

Hässleholm

En man i 30-årsåldern misstänks för en rad olika brott efter att han åkt fast för rattfylleri på Röingegatan natten mot söndag. Enligt polisen ska han medvetet ha kört in i ett annat fordon i samband med att han stoppades för kontroll. När polisen väl kunde kontrollera honom uppträdde han drogpåverkat och det visade sig att han hade ett flertal vapen, knivar och tårgassprej, i bilen. Dessutom saknade han giltigt körkort. Efter söndagsnattens bilfärd misstänks han nu för ett flertal olika brott, däribland försök till misshandel, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, narkotikabrott, olovlig körning, vapenbrott samt brott mot knivlagen.

Dagens fråga

Följer du någon tv-serie?

  • Ja (60%, 252 Röster)
  • Nej (40%, 166 Röster)

Antal röster: 418

Loading ... Loading ...