GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Glömt ljus orsakade brand

Kristianstad En brand utbröt i en lägenhet i Kristianstad under måndagseftermiddagen. En person misstänks nu för allmänfarlig vårdslöshet sedan ett ljus glömts bort i bostaden.
Publicerad 14 maj 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

Larmet om branden kom klockan 15.13 då polis och räddningstjänst kallades till Fredrik Bööks väg.

Ingen människa skadades vi branden i lägenheten men sovrummet har brandskadats och lägenheten är rökskadad.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.