Åtalad för lång rad brott

Hässleholm

En 23-årig man har åtalats vid Hässleholms tingsrätt misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, olovlig körning, rattfylleri, narkotikabrott samt vårdslöshet i trafik.
Det var i mars i fjol som två poliser skulle avhysa den aktuelle 23-åringen från en adress i Sösdala. I samband med avhysning tog mannen delar av en vattenpipa och höjde dem mot poliserna för att skada dem. Samtidigt höll sig 23-åringen fast i ett balkongräcke och krängde med kroppen för att hindra polisen att skulle få grepp om honom.
23-åringen medger våldsamt motstånd men förnekar hot mot tjänsteman. De båda poliserna yrkar på skadestånd för kränkning.
I augusti samma år upptäcktes 23-åringen när han körde bil på Långebrogatan i Kristianstad trots att han saknade körkort.
I december stoppades samme man på Vankivavägen i Hässleholm. Återigen hade mannen kört utan körkort. Det visade sig även att han använt cannabis.
Samma dag stoppades 23-åringen på riksväg 21 mellan Perstorps kommun och Hässleholms kommun. Han gjorde en omkörning i hög hastighet vilket innebar att en mötande bilist tvingades tvärbromsa för att undvika en kollision.
23-åringen har tidigare lagförts för olovlig körning. Samtidigt förnekar han olovlig körning.

Dagens fråga

Brukar du få julklapp av din arbetsgivare?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×