Sista stöten, av Leif Jacobsen.

Boktips

Sista stöten
Leif Jacobsen Hegas förlag

Lund är trött på sin pappa som bara super och på brodern, som vill ha med honom på inbrott och på skolan. De hänger på skolgården ett gäng när en snygg EPA rullar in på grusplanen. Det är en ny kille, Merit. Samma dag lägger Lund märke till en ny tjej, hon är snygg och han vill ha kontakt. Lund övertalar sin kompis Alex att sno Epan för att få tag i pengar, de gömmer undan Epan. Senare träffar han tjejen och får hänga med henne hem, han är hur glad som helst men hemma hos henne väntar en överraskning han inte räknat med. Fristående fortsättning på Razzia, Stulen och Allt eller inget. Hur det kan gå när man gjort fel, men också om att förändra och göra rätt. Från 14 år och uppåt.

Dagens fråga

Brukar du få julklapp av din arbetsgivare?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×