Bötfälls för knivinnehav

Hässleholm En 45-årig man ska betala 2 500 kronor i böter för att han hade en kniv i fickan.
Hässleholm • Publicerad 16 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

En 45-årig man ska betala 2 500 kronor i böter för att han hade en kniv i fickan. Han satt och sov tillsammans med en annan person på Resecentrum i november förra året när en ordningsvakt tog kontakt med mannen. Han och den andra personen blev arga. Under samtalet såg vakten att det stack ut en knivspets från mannens ficka. Han tillkallade en kollega och de tog kniven från mannens jacka.

Mannen erkänner att han hade en kniv på sig, men han vet inte hur den hamnade i jackan.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.