Gräsklippartjuvar såg tillfälle

hörja/Tyringe I onsdags blev två fastighetsskötare snuvade på sina gräsklippare vid olika tidpunkter.
Hässleholm • Publicerad 17 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

I onsdags blev två fastighetsskötare snuvade på sina gräsklippare vid olika tidpunkter. Mellan 09.30 och 10.30 stals en gräsklippare från ett öppet garage i Hörja. Någon gång under samma förmiddag stals både gräsklippare och trimmer i Tyringe.

Fastighetsskötaren i Tyringe hade ställt ut maskinerna för att använda dem, när de stals av okända personer som tycks ha haft mer brått att klippa gräset.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.