Tipskupongen vecka 20.

Solklar tvåa på match nummer 7

Lite hjärta, lite magkänsla och lite ”inside information”.
Linda Arvidsson plitar hyfsat snabbt ner en rad och tvekar bara över ett par matcher.

FC Hessleholms kapten öppnar med en etta.

Du är säker på Vittsjöseger?
– Nej, jag vill att de vinner. Jag tycker att det är kul om Vittsjö vinner. De har ändå hemmamatch och ligger hyfsat jämnt i tabellen, Vittsjö och Kopparbergs/Göteborg, så där tänker jag ändå att det blir en etta.

Hon tvekar lite men följer upp med en tvåa.
– Berga är ju topptippade men fick en dålig start, sparkade tränaren och nu har de börjat vinna. På något sätt vill man tippa på de lag man vill ska vinna men jag tror att Berga har trillat in på ett segertåg. Sen vet jag ju inte riktigt hur det är med IFK-spelarna som skadade sig mot HIF. Om IFK saknar viktiga spelare på mitten så kan jag inte enbart tippa med hjärtat.

HIF är ett lag som Linda trodde på inför säsongen.
– HIF har jag ju trott skulle gå bättre och där känner man ”nu vänder det” men samtidigt möter de Bromölla som ligger i toppen så det blir nog tufft, funderar Linda som ändå slår till med en tvåa på ”Di Gröne”.
Röke-Västra Karup är välbekanta lag.
– Det är en spännande match mellan två lag som vi har mött många gånger. Båda har börjat lite trögt men det är två fysiska lag och jag tror det kommer ett bli en kampmatch som Röke vinner.
– Sibbhult–FC tänker jag är en solklar tvåa. Osby bör vinna. Sedan kommer lag som jag inte har jättebra koll på. Där fick jag bara känna mig för lite, säger FC Hessleholms lagkapten och bombar in en säker tvåa på Mala.
Lindas rad:

122 111 212 X2X1

×