Sommarkul erbjuder digert program

Osby • Publicerad 25 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Sommaren verkar ju redan vara här och snart är det sommarlov för skolbarnen. Osby kommuner bjuder på en rad gratisaktiviteter för barn och unga under rubriken Sommarkul och nu är programmet för årets Sommarkul klart.

Det finns möjlighet att bygga sin egen drake med konstnärerna Farah Ali och Maiad Khalili eller att testa trumdans med Pape Seck och Malick Diebate. IFK Osbys ”Aktiv Sommar” har ett digert program och fritidsgårdarna håller sommaröppet.

Det är sommarsimskola och bad i simhallen och skulle vädret svika kan man prova på programmering.

Och så är det bowling och innebandy och streetjazz.

Och så vidare.

Inför sommaren har Kultur och Fritid även tagit sammanställt en evenemangskalender (likt de som brukar komma ut på våren respektive hösten) med sommarens evenemang i kommunen.

Evenemangskalendern och Sommarkulsprogrammet finns i samma folder och från och med 1 juni kan folderns hämtas på kommunhuset eller på biblioteken.

De finns redan nu på kommunens hemsida, osby.se.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.