Tågen går igen mellan Malmö och Lund

Skåne Men räkna med vissa förseningar och inställda tåg runt om i Skåne, på grund av ett tidigare spårfel mellan Burlöv och Åkarp.
Publicerad 28 maj 2018 • Uppdaterad 14 december 2021
Måndag morgon och nya problem i tågtrafiken.
Foto: Eva Schmidt
Måndag morgon och nya problem i tågtrafiken. Foto: Eva Schmidt

Tågtrafiken kör nu åter som normalt mellan Malmö och Lund. Vissa förseningar kan dock kvarstå och tåg kan vara inställda sedan tidigare. Bussar ersätter i begränsad omfattning till klockan 13:00. Orsaken var ett spårfel som gör att endast ett spår är farbart mellan Burlöv och Åkarp. För mer info se skanetrafiken.se.

Stationer där tågtrafiken fortfarande kan påverkas:

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.