Slarv då Hanaskog förlorade

FOTBOLL Hanaskog har det lite krisigt med spelare just nu.
Sport • Publicerad 30 maj 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Hanaskog har det lite krisigt med spelare just nu. Till bortamatchen mot Yngsjö fick de åka med bara tolv man.

– Vi fick ett återbud ett par timmar före matchen plus att vi under densamma råkade ut för en ny skada, säger tränaren Mikael Ekdahl som även denna gången själv fick knyta på sig skorna.

Yngsjö lade grunden till sin 5–1-seger redan i den första halvleken som de vann med 3–0. De gjorde två snabba mål runt de 15:e minuten och ett tredje strax innan paus.

– Det var alldeles för mycket slarv av oss före paus då jag tyckte vi hade väl så mycket spel som Yngsjö, säger Ekdal.

– Vi bjöd på en tre-fyra bollar. Efter paus dominerade vi matchen men fick inte in bollen. Hade vi gjort mål där kunde vi mycket väl gått ikapp.

I stället gjorde Yngsjö ytterligare två mål fram till 5–0. I bägge fallen var Marcus Eriksson målskytt. Han var matchens stora namn med sina fyra mål.

Hanaskog fick till ett tröstmål i slutet då Berat Gjyrevci satte en straff.

– Just nu är det riktigt tråkigt med alla skador. Vi bara väntar på att våren ska ta slut så vi kan komma igen med nya tag till hösten, säger Mikael Ekdahl.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.