Foto: TT

Man kunde inte räddas efter drunkningstillbud

Landskrona Den 75-åriga mannen som fördes med ambulans till sjukhus efter att ha dragits upp ur vattnet på Borstahusens camping, Landskrona har bekräftas avliden.

En man i 75-årsåldern har avlidit efter att först ha blivit anmäld försvunnen i vattnet. Mannen återfanns och kunde dras upp ur vattnen vid badbryggan på Borstahusens camping, Landskrona.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård kom till platsen och hjärt- och lungräddning påbörjades. Den 75-åriga mannen fördes med ambulans till sjukhus där han senare bekräftas avliden. Enligt polisen är anhöriga underättade.

På grund av felparkerade bilar och ett stort antal badgäster på plats ska man enligt polisen haft stora problem med att bana väg för räddnings- och ambulansfordon. Vid uppmaning om att utrymma bryggan ska badgäster ha vägrat att flytta på sig. Något som enligt polisen försvårade och fördröjde räddningsarbetet men som inte ska ha påverkat utgången av själva olyckan.

 

 

×