Allvarlig olycka orsakade stopp på väg 13

Hörby/Höör Väg 13 från Ludvigsborg N till Sövröd är åter öppen efter stopp i båda riktningarna, men framkomligheten är begränsad.
Flera personer och även barn är inblandade i olyckan. En kvinna är allvarligt skadad.

Ludvigsborgsvägen var avstängd i båda riktningar på grund av en kollision mellan två personbilar i höjd med Ludvigsborg. Enligt polisen ska fem personer vara inblandade i olyckan, men skadeläget ska inte vara livshotande för någon av dem.

Räddningsstyrkorna i Höör och Hörby – totalt elva brandmän och befäl – samt ambulansbesättningar och polispatrull var på plats. Det ska röra sig om en kraftig kollision som har resulterat i en svår olycka och en kvinna i 40-årsåldern är förd till Sus i Lund med allvarliga skador samt en 1-årig pojke med lindriga skador. En man i 40-årsåldern och ett barn har också förts med ambulans till Sus i Malmö för lindriga skador, uppger Region Skåne.

Enligt Trafikverket var vägen avstängd fram till klockan kvart i tolv. Vägen är åter öppen men framkomligheten är begränsad.

 

×