Två åldringar bestals av ficktjuvar

Hässleholm

Under helgen blev två äldre kvinnor bestulna på sina plånböcker på olika platser i Hässleholm. På fredagsmorgonen upptäckte en kvinna i 80-årsåldern att någon tagit plånboken ur hennes väska när hon befann sig på Resecentrum. Kort därpå användes hennes kontokort för att ta ut pengar. Totalt lyckades man få ut 10 000 kronor från kvinnans personkonto.
Mellan klockan 13.30 och 17 på lördagen var det istället en kvinna i 75-årsåldern som råkade illa ut. Efter att ha språkat med en okänd mansperson en stund på Stobygatan, upptäckte hon att både plånbok och mobil försvunnit från hennes väska under pratstunden. Trots att de hade ett längre samtal har hon endast kunnat ge polisen ett vagt signalement på mannen.

Dagens fråga

Brukar du få julklapp av din arbetsgivare?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×