GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Villa genomsökt av tjuvar

hästveda Någon gång under fredagen tog sig okända gärningsmän in i en villa i Hästveda genom att krossa en ruta.
Hässleholm • Publicerad 11 juni 2018 • Uppdaterad 24 november 2021

Någon gång under fredagen tog sig okända gärningsmän in i en villa i Hästveda genom att krossa en ruta. Väl inne sökte man igenom bostaden och ställde till med allmän oreda.

Om något faktiskt stals är dock oklart i nuläget. Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning i hopp om att säkra spår efter tjuvarna.

lousil
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.